Osaamispolku myyntiin ja markkinointiin RekryKoulutus 

Hae 9.11. mennessä!

Oikea polku myynnin, markkinoinnin ja/tai asiakaspalvelun töihin Pohjois-Karjalassa!

Taustaltaan ja työkokemukseltaan sopiva työnhakija pääsee heti kiinni työtehtäviin hänet valinneessa yrityksessä sekä ohjelman kuluessa ajankohtaista täydennyskoulutusta btob-/btoc-myynnistä, digitaalisesta markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. Tavoitteena on pysyvä työpaikka ohjelman jälkeen tai jo sen aikana sekä oman osaamisen päivittäminen em. tehtäviin. RekryKoulutus sopii siten esim. alan vaihtajille, uusimpiin digitaalisen markkinoinnin keinoihin perehtymiselle, myyntiprosessin hiomiselle jne.


Yrityksen rekrytointitarve voi liittyä esim. toiminnan muutostilanteeseen, uusiin tuotteisiin tai palveluihin, uusiin markkina-alueisiin, jonka kautta tarve uudenlaiselle tekijälle ja osaamiselle on olemassa. Jotkut yritykset etsivät kokenutta konkaria esim. btob-ratkaisumyyntiin, toiset uran alussa olevaa diginatiivia somekanavien sisällöntuotantoon – ja kaikkea siltä väliltä.


Tämä RekryKoulutus kestää 120 päivää sinut valinneessa yrityksessä (70% ajasta työtehtävissä ja 30% tietopuolisessa lähi-/etäkoulutuksessa). Ohjelma on suunnattu alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille, kaupallisen, teknisen tai muun soveltuvan opisto-, ammattikorkea- tai korkeakoulututkinnon suorittaneille, vastavalmistuneille tai vankan työkokemuksen myynnin, markkinoinnin, viestinnän tai asiakaspalvelun tehtävistä omaaville henkilöille.


NÄIN HAET MUKAAN


Valituksi tuleminen edellyttää yrityspaikan löytymistä. Toimi nopeasti varmistaaksesi valintasi ohjelmaan, mätsäys yrityspaikkoihin aloitetaan heti hakiessasi. Lähetä CV:si ja kerro mikä avoin työtehtävä (näet päivittyvän listan tämän hakusivuston etusivulla) sinua eniten kiinnostaa: haku@myma.fi

- Saat paluuviestinä ohjeet hakemusta varten/TE-toimiston järjestelmä,

niin nopeutat valintaasi.


Hakuaika koulutukseen päättyy 2.11.2021 ja koulutus alkaa valittujen kanssa 25.11.2021. Lisätietoja yrityspaikoista ja koulutukseen hakeutumisesta:

Anu Haveri puh. 050 3200 443 / anu.haveri@rekryovi.net

Liisa Kevo p. 040 743 1897/ liisa.kevo@rekryovi.net


HUOM. Koulutus on rekrytoivaa työvoimapoliittista koulutusta ja koulutettavalla on koulutuksen aikana oikeus tiettyihin opintososiaalisiin etuuksiin. Lisätietoja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Työlinjan koulutusneuvonta puh. 0295 020 702.

TILAA TÄSTÄ TARKEMPI KOULUTUSOHJELMA